Financial Controller til Dymak

Vil du være med til at fortsætte den positive udvikling i en velfungerende finansafdeling og på samme tid udvikle din egen rolle? Til en nyoprettet stilling i Dymak, søger vi en Financial Controller, der kan tage ansvar, har et analytisk mindset og arbejder proaktivt.

Hvem er vi?
Dymak er en verdensomspændende B2B supply chain virksomhed, som hjælper førende virksomheder verden over med at udvikle og source unikke koncepter inden for Home, Garden og Leisure segmenterne. Vi er 150 kollegaer fordelt verden over og vi oplever i disse år en kraftig vækst. Med en flad organisationsstruktur og et stort fokus på vores værdier, er arbejdsmiljøet i top. I Dymak hersker en udpræget holdånd, og vi tror på, at det er vigtigt for at få en god dag på arbejde.

Du vil blive en del af en mindre finansafdeling placeret i Odense. Teamet er bestående af en CFO, en debitoransvarlig, en kreditoransvarlig, en lønansvarlig og sidst, men ikke mindst, dig. Hos os har vi en teamtilgang, og vi glæder os til at få dig som en ekstra spiller på holdet.

Om jobbet
Som Financial Controller i Dymak vil du have en vigtig understøttende funktion til vores CFO, som du vil arbejde tæt sammen med i det daglige. Dit arbejde er på tværs af landegrænser og kulturer, og dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskaber
  • Klargøring til revision
  • Deltage i budget og forecast processer (P&L, BS og CF)
  • Håndtering af moms og skat i Danmark, såvel som udlandet
  • Opfølgning på performance, såvel finansielt som salgsmæssigt
  • Assistere ved udarbejdelse af TP-dokumentation
  • Deltage i fortsat udvikling af finansfunktionen i samarbejde med CFO
  • Ad hoc-opgaver

Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil du selv få stor indflydelse på din egen hverdag og på, hvordan stillingen kommer til at se ud.

Hvem er du?
For at trives i stillingen skal du være vild med tal, have et analytisk mindset og være organiseret. Vi leder efter en kollega, der har sans for detaljen samtidig med at forretningen konstant tænkes ind i det daglige arbejde. Du er med andre ord en person, der tager ansvar, stiller spørgsmål og går proaktivt til værks.

Det er nødvendigt, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund kombineret med nogle års erhvervserfaring inden for området – gerne i en international koncern.

Du taler og skriver desuden på både dansk og engelsk, og så er det en fordel, hvis du har kendskab til BI.

Har du spørgsmål?
Har du lyst til at høre mere om stillingen, eller ligger du inde med spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte CFO Anne-Mette Bergenser på tlf. 25 40 28 12 / amr@dymak.dk.

Søg stillingen
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler løbende indtil stillingen er besat.

Ansættelsesstart er snarest muligt.

Ansøgningsfrist
Snarest muligt

Work location

Holkebjergvej 120
5250
Odense SV
DK

Contact person

Anne-Mette Bergenser
0045 25402812