Sales and Purchase Coordinator til Dymak’s Garden Retail-team

Til vores team i Odense, søger vi en selvstændig og struktureret Sales and Purchase Coordinator, der har lyst til at have en god dag på arbejde sammen med os. Hvis du er interesseret i et spændende arbejde på fuld tid i en fleksibel virksomhed med fokus på et godt arbejdsmiljø, så kast et blik på stillingen her.

Hvem er vi?
Dymak er en verdensomspændende B2B supply chain virksomhed, som hjælper førende virksomheder verden over med at udvikle og source unikke koncepter inden for Home and Garden kategorien.

Vi er knap 150 kollegaer fordelt verden over, der hver dag arbejder tæt sammen på at skabe værdi for vores kunder – og for hinanden.

Du vil være tilknyttet vores Garden Retail-team, som er et dynamisk og kompetent team med fart over feltet.

Om stillingen
Som vores nye Sales and Purchase Coordinator vil du, sammen med vores sælger på området, arbejde tæt sammen med 2 store kunder inden for Home and Garden kategorien.

Dine primære opgaver er projektstyring, herunder tilbud- og prøvehåndtering, ordrehåndtering og -opfølgning, samt diverse planlægningsopgaver.

Du vil desuden have et tæt samarbejde i hele teamet, samt med vores sourcere i hele verden - og selvfølgelig med vores kunder.

Du vil få udfordrende arbejdsdage, hvor det ofte går stærkt og med mange afvekslende arbejdsopgaver, så din hverdag er meget omskiftelig, og det er sjældent, at du ved på forhånd, præcist hvordan din dag kommer til at se ud – det er en del af charmen.

Hvem er du?
Vi vil glæde os til at byde dig velkommen til Dymak i rollen som Sales and Purchase Coordinator, hvis du har 5+ års relevant erfaring med international handel og indkøb. For at der skal være tale om det rette match mellem dig og stillingen, skal du desuden have kompetencer inden for retail. Måske har du arbejdet hos en retailer eller også har du beskæftiget dig med retail på anden vis. Hvis du har erfaring inden for garden retail – og måske endda med havemøbler – er det en absolut fordel. I hvert fald ønsker vi os en ny kollega, der har en interesse inden for området og som er god til at spotte nye trends.

Det er vigtigt for os, at du er en selvstændig person, der står stærkt og kan drive dig selv i det daglige. Hvis du på samme tid er god til at styre projekter og har en struktureret tilgang og et godt overblik, er der tale om den helt rigtige kombination.

Da vi har både dansk- og engelsktalende kunder og kollegaer, er det nødvendigt, at du behersker det danske og det engelske sprog i både skrift og i tale.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller er nysgerrig efter at høre mere, så er du velkommen til at kontakte Head of People and Culture, Heidi Constance Mortensen, på tlf. 22 31 86 35.

Søg stillingen
Vi glæder os til at modtage dit CV hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler løbende og indtil stillingen er besat.

Ansættelsesstart er snarest muligt.

Ansøgningsfrist
Snarest muligt.

Vil du vide mere?
For mere information om Dymak, besøg vores hjemmeside på www.dymak.dk.

Work location

Holkebjergvej 120
5250
Odense SV
DK

Contact person

Heidi Constance Mortensen
22318635

Application form: