Sales and Purchase Coordinator til Dymak

Til vores team i Odense søger vi en dynamisk og selvstændig Sales and Purchase Coordinator med en stærk can-do attitude. Hvis det lyder som en beskrivelse, der er passende på dig, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Hvem er vi?
Dymak er en verdensomspændende B2B supply chain virksomhed, som hjælper førende virksomheder verden over med at udvikle og source unikke koncepter inden for Home og Garden. Vi er ca. 150 kollegaer fordelt verden over, og med en flad organisationsstruktur og et stort fokus på vores værdier, er arbejdsmiljøet i top. I Dymak hersker en udpræget holdånd, og vi tror på, at det er vigtigt for at få en god dag på arbejde.

Du vil få udfordrende arbejdsdage, hvor det ofte går stærkt og med mange afvekslende arbejdsopgaver.

Om stillingen
Med reference til vores Business Development Director, vil du som Sales and Purchase Coordinator være en vigtig del af vores team, der håndterer nye leads. Du vil have et tæt samarbejde med det øvrige team og i særlig grad med vores sælgere i henholdsvis England, Tyskland og Danmark, vores sourcere i hele verden og selvfølgelig med vores kunder.

Din primære opgave er at støtte i onboardingen og udviklingen af lead-generering, herunder: daglig håndtering af projekter, tilbud- og prøvehåndtering, ordrehåndtering og -opfølgning, samt diverse planlægningsopgaver.

Du vil opleve, at din hverdag er meget omskiftelig, og det er sjældent, at du ved på forhånd, præcist hvordan din dag kommer til at se ud – det er en del af charmen.

Hvem er du?
Hvad du kommer med af uddannelsesmæssig baggrund er ikke det vigtigste for os. Det er derimod vigtigt for os, at du har den rette personlighed og tilgang til jobbet, og at du har opbygget dig en relevant erfaring.

Vi vil derfor glæde os til at byde dig velkommen til Dymak i rollen som Sales and Purchase Coordinator, hvis du har 5+ års relevant erfaring med international handel og indkøb. Hvis din erfaring er inden for vores produktkategorier, er det naturligvis et stort plus. Det er vigtigt for os, at du er en selvstændigt tænkende person, der arbejder dynamisk og optimerende og som har en fleksibel tilgang til arbejdet – ganske enkelt, at du har en can-do attitude, hvor alt i princippet kan lade sig gøre.

Det er nødvendigt, at du behersker det danske og engelske sprog i skrift og tale. Hvis du kan tale tysk er det en stor fordel, men det er ikke et krav.

Vores gode arbejdsmiljø med fokus på engagement, motivation, arbejdsglæde og dialog mellem kollegaerne ønsker vi at beholde – og her spiller du selvfølgelig også en vigtig rolle.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller er nysgerrig efter at høre mere, så er du velkommen til at kontakte Business Development Director, Martin Kragh på tlf. 25 40 28 03.

Søg stillingen
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler løbende og indtil stillingen er besat.

Ansættelsesstart er snarest muligt.

Ansøgningsfrist
Snarest muligt.

Vil du vide mere?
For mere information om Dymak, besøg vores hjemmeside på www.dymak.dk.

Work location

Holkebjergvej 120
5250
Odense SV
DK

Contact person